ΟΙΚΟΙ

Στη  DUE LINE Μ. ΕΠΕ παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας για υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με τους πλέον αναγνωρισμένους οίκους τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, προσφέροντας έτσι επώνυμα προϊόντα σε προσιτές τιμές και με πολυετείς εγγυήσεις. Με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας, το σύνολο των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε έχουν πιστοποίηση με βάση τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα (CE, ISO 9001 – ISO 9002).

 

Buderus

Η Buderus είναι μία γερμανική εταιρία που ιδρύθηκε το 1731. Πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες εταιρίες στο χώρο και είναι παραδοσιακά γνωστή για τους επιδαπέδιους χυτοσιδηρούς λέβητες. Από τα μέσα της δεκαετίας του '90, η Buderus βρέθηκε επιπλέον στην κορυφή της τεχνολογίας λεβήτων συμπύκνωσης αερίου και σήμερα συγκαταλέγεται στις μάρκες με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη στον τομέα της θέρμανσης.

Riello

H Riello είναι μία ιταλική ιστορική μάρκα που βρίσκονται στην παγκόσμια αγορά από τη δεκαετία του '20. Ο Όμιλος Riello σήμερα είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία καύσης και κατέχει ηγετικό ρόλο στην ευρωπαϊκή αγορά για προϊόντα και υπηρεσίες θέρμανσης και κλιματισμού.

Wilo

Η Wilo είναι μία πολυεθνική γερμανική εταιριά που ιδρύθηκε το 1872 στο Dortmund. Είναι ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά στα συστήματα άντλησης νερού. Η Wilo παρέχει λύσεις για οικίες, κτίρια, μεγάλα τεχνικά και δημοτικά έργα στους τομείς της θέρμανσης, κλιματισμού, ψύξης, παροχής νερού, άρδευσης και ύδρευσης, αποστράγγισης, πυρόσβεσης, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και για βιολογικούς καθαρισμούς.

Minol / Zenner

Ο Όμιλος Minol-ZENNER είναι μία γερμανική εταιρία κατασκευής μετρητών για καταναλώσεις ενέργειας και νερού και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μετρητών στον κόσμο. Διαθέτουν πάνω από 90 σημεία πώλησεις σε όλο το κόσμο και είναι γνωστή για την άριστη ποιότητα και την υψηλή τεχχνογνωσία.

Rehau

H Rehau είναι ένας γερμανικός όμιλος επιχειρήσεων που ιδρύθηκε το 1948 στη Βαυαρία. Παράγει πολυμερή υλικά  για τον Κατασκευαστικό κλάδο, τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας και τη Βιομηχανία. Στον τομέα της θέρμανσης είναι ευρέως αναγνωρίσιμη για τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης που προσφέρει με έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία

Carlo Poletti

Η εταιρία Carlo Poletti είναι μία ιταλική εταιρία που παράγει εξαρτήματα θέρμανσης και ύδρευσης με έμφαση στην άριστη ποιότητα και το εξαίρετο ιταλικο design. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας είναι πολύ μεγάλη από διακόπτες θερμαντικών σωμάτων, συλλεκτών, ρακόρ  μέχρι βαλβίδες ασφαλείας, αυτόματους πλήρωσης κτλ.. Πρόκειται για μια εταιρεία που εκπλήσσει με την καινοτόμο δημιουργικότητα.

MBZ Italfuoco

H MBZ Italfuoco είναι μία ιταλική εταιρία που ιδρύθηκε στην περιοχή Μόντενα το 1980. Η MBZ είναι σήμερα παρούσα στην αγορά με ένα ευρύ φάσμα λεβήτων και σομπών ξύλου και pellet σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς. Η νέα συλλογή που παρουσιάζζει η εταιρία  είναι εμπνευσμένη από την τάση της εποχής μας για μέγιστη ενεργειακή απόδοση και αισθητικό αποτέλεσμα.

Siemens

Η Siemens είναι μια παγκόσμια υπερδύναμη εστιάζοντας στους τομείς της ηλεκτροκίνησης, αυτοματοποίηση και ψηφιοποίηση. Ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς στον κόσμο της ενεργειακής απόδοσης και των τεχνολογιών εξοικονόμησης. Η Siemens είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής συστημάτων παραγωγής και μεταφοράς ενέργειας

Isan

H ISAN είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής θερμαντικών σωμάτων στην Τσεχία. Η ISAN διαθέτει περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, παρέχοντας στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία από θερμαντικά σώματα λουτρού, δαπέδου και στα σωληνωτά θερμαντικά σώματα με state of the art τεχνολογικές μεθόδους και προοδευτικές ιδέες για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας.

Burnit

Οι λέβητες ξύλου Burnit ανήκουν στο όμιλο επιχειρήσεων NES. Πρόκειται για τους πλέον ποιοτικούς λέβητες στερεών καυσίμων με έμφαση στην ενεργειακή απόδοση και στην ασφάλεια καύσης. Οι λέβητες ACTIVE θεωρούνται από τους πλέον ανταγωνιστικούς στην Ελληνική αγορά.

Esbe

Η εταιρία ESBE είναι μία σουηδική εταιρία που ιδρύθηκε το 1906 στη νότια Σουηδία. Είναι ηγέτης στην αγορά των βανών και των κινητήρων καθώς και στα συστήματα αντιστάθμισης. Διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία και δίνει έμφαση στην ενεργειακή απόδοση

Reflex

Η Reflex Winkelmann GmbH είναι μία γερμανική εταιρία και είναι ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων για την ομαλή λειτουργία των συστημάτων με βάση το νερό σε υπηρεσίες του κτηρίου. Είναι παγκοσμίως γνωστοί για τα δοχεία διαστολής καθώς και για τα θερμοδοχεία αποθήκευσης νερού.

MHG

H εταιρία MHG Heiztechnik είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους γερμανικών συστημάτων θέρμανσης υψηλής ποιότητας και παράγει εξαρτήματα για το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, η γεωθερμική ενέργεια, ηλιακά και υβριδικά συστήματα θέρμανσης. Παράγει από τους πιο ποιοτικούς καυστήρες στην παγκόσμια αγορά

LG

Η LG Corporation είναι μια νοτιοκορεατικη πολυεθνική εταιρία. Είναι η τέταρτη μεγαλύτερη chaebol στη Νότια Κορέα. Η έδρα της βρίσκεται στο κτίριο της LG Twin Towers στη Σεούλ. Η LG παράγει ηλεκτρονικά είδη, χημικά, είδη κλιματισμού και προϊόντα τηλεπικοινωνιών και διατηρεί θυγατρικές σε πάνω από 80 χώρες. Είναι εύρεως γνωστή για τις αντλίες θερμότητας και τα κλιματιστικά

Carrier

H Carrier είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στις ενεργειακές λύσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ψύξης υψηλής τεχνολογίας. Η Carrier είναι μέρος της UTC Climate, Controls & Security, που είναι κορυφαίος πάροχος για τις αεροδιαστημικές βιομηχανίες και τη δημιουργία ενεργειακών συστημάτων σε όλο τον κόσμο.

Hitachi

H Ηitachi είναι μία ιαπωνική πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Τόκιο.  Η Hitachi είναι μια άκρως πολυδιάστατη εταιρεία που λειτουργεί έντεκα επιχειρηματικούς τομείς. Συγκεκριμένα στο τομέα των ενεργειακών συστημάτων παράγει από τις πλέον αξιόπιστες αντλίες θερμότητας, κλιματιστικά και ψύκτες
 

Toshiba

Η Toshiba προσφέρει λύσεις για όλες τις εφαρμογές: κατοικίες, εμπορικά κέντρα και μεγάλα κτίρια. Tα προϊόντα είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν τη μέγιστη απόδοση συνδυασμένη με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Για μεγαλύτερες εφαρμογές, τα συστήματα VRF συνδυάζουν την ευελιξία και την ενεργειακή αποδοτικότητα με σεβασμό στο περιβάλλον.

Inventor

Η εταιρία Inventor A.G. A.E. είναι η κάτοχος και η αποκλειστική διανομέας των κλιματιστικών Inventor παγκοσμίως. Δραστηριοποιούμαστε με επιτυχία στην ελληνική αγορά από το 1966, και στην Παγκόσμια αγορά τα τελευταία 15 χρόνια. Η εταιρία μας έχει δύο θυγατρικές εταιρίες, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας και στο Guangdong της Κίνας

ΧΑΛΚΟΡ

Ο Όμιλος ΧΑΛΚΟΡ αποτελεί τον κλάδο παραγωγής και εμπορίας προϊόντων χαλκού της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, κατέχοντας σημαντική θέση τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην παγκόσμια αγορά. Η ΧΑΛΚΟΡ επενδύοντας σε έρευνα και τεχνολογία, προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που εξοικονομούν ενέργεια και σέβονται το περιβάλλον.

Protherm

H Protherm είναι μία τσέχικη εταιρία και θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα για την τεχνολογία θέρμανσης στην Ανατολική Ευρώπη. Παράγει αξιόπιστα προϊόντα για πάνω από 20 χρόνια και είναι ευρέως γνωστή για τους ηλεκτρικούς λέβητες

Olympia electronics

H Olympia Electronics ιδρύθηκε το 1979 στο νομό Πιερίας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και εξειδικεύεται στα συστήματα πυρανίχνευσης, φωτιστικά ασφαλείας, συστήματα συναγερμού κτλ.

Saturn

Οι οικολογικές ατομικές μονάδες SATURN παράγονται από την εταιρία Kyungdong Boiler Co  της Ν. Κορέας. Διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα, υψηλή ενεργειακή απόδοση και καλαίσθητο design

Sesta

H εταιρία Sesta είναι ένας ιταλικός κατασκευαστικός οίκος σωλήνων Pex/al/pex και εξαρτημάτων που δίνει μεγάλη έμφαση στη ποιότητα των προϊόντων τους

Speroni

Η Speroni είναι μία ιταλική εταιριά και παρέχει λύσεις στους τομείς παροχής νερού, άρδευσης και ύδρευσης, αποστράγγισης, πυρόσβεσης, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων, καθώς και για βιολογικούς καθαρισμούς.

Biral

Η εταιρία Biral είναι ένας κατασκευαστικός με έδρα την Ελβετία που ασχολείται με το πεδίο της κυκλοφορίας για συστήματα θέρμανσης, αντλίες λυμάτων και αποχέτευσης, και αντλίες υψηλής πίεσης. Η  Biral κατέχει ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ray

Οι μαντεμένιοι λέβητες της εταιρίας Ray αποτελούν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης, κατασκευάζονται από αντιδιαβρωτικό μαντέμι, GG20. Προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα λεβήτων από 24500 kcal/h - 800000 kcal/h.

Heatline

Οι λέβητες Heatline πετρελαίου-αερίου που διαθέτουμε λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 51603 για πετρέλαιο θέρμανσης και σύμφωνα με τις προδιαγραφές DVGW και το DIN 4788 για φυσικό αέριο και υγραέριο. Η κατασκευή για τους λέβητες πετρελαίου αερίου γίνεται σύμφωνα με τις γερμανικές προδιαγραφές DIN 4702 ενώ η παραγωγική διαδικασία βασίζεται στο ευρωπαϊκό πρότυπο ISO 9001.

EcoJet

Οι ατομικές μονάδες EcoJet  κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές EN 303-1 και τις απαιτήσεις του προτύπου DIN EN ISO 9002. Αποτελούν την καλυτερη επιλογή θέρμανσης με τελείως αθόρυβη λειτουργία για εσωτερικό χώρο ή λεβητοστάσιο παρέχοντας υψηλό βαθμό απόδοσης, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μεγάλη διάρκεια ζωής και άψογο σχεδιασμό.

C-Konveks

Τα θερμαντικά σώματα C-KONVEKS τύπου panel κατασκευάζονται σύμφωνα με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διαθέτουν εγγύηση για 5 χρόνια εγγύηση και πιστοποίηση ποιότητας  EN ISO 9001:2000 .

K-energy

H K-ENERGY είναι κατασκευαστικός οίκος θερμαντικών σωμάτων panel σύμφωνα με Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, 5 χρόνια εγγύηση και πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό ποιότητας TUV Cert με EN ISO 9001:2000 certification.

Isopipe

Η εταιρεία Isopipe είναι μία από τις τρεις εταιρείες παγκοσμίως στην κάθετη παραγωγή μόνωσης και δραστηριοποιείται στην παραγωγή του ευρέως διαδεδομένου συνθετικού διογκωμένου ελαστομερούς μονωτικού υλικού με δομή κλειστών κυψελών και την εμπορική ονομασία ISOPIPE.

Mobiak


Η εταιρεία ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ ιδρύθηκε το1977 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή όσον αφορά τη βιοηχανία του Πυροσβεστικού Εξοπλισού
.
 

Sunline

Tα ηλιακά συστήματα Sunline κατασκευάζονται σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές, διαθέτουν πιστοποίηση Solar Keymark και πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001/2008. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται έτσι ώστε να παρέχουν σε εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα και τη μέγιστη απόδοση.

Olefini

H OLefini είναι μία Ελληνική εταιρία κα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αεροκουρτίνων στην Ευρώπη. Είναι γνωστή για την ευρεία γκάμα προϊόντων και για την υψηλή ποιότητα