ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Carlo Poletti

Η εταιρία Carlo Poletti είναι μία ιταλική εταιρία που παράγει εξαρτήματα θέρμανσης και ύδρευσης με έμφαση στην άριστη ποιότητα και το εξαίρετο ιταλικο design. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας είναι πολύ μεγάλη από διακόπτες θερμαντικών σωμάτων, συλλεκτών, ρακόρ  μέχρι βαλβίδες ασφαλείας, αυτόματους πλήρωσης κτλ.. Πρόκειται για μια εταιρεία που εκπλήσσει με την καινοτόμο δημιουργικότητα.

Carlo Poletti

Γωνιακός θερμοστατικός διακόπτης Carlo Poletti - Σειρά thermo

Γωνιακός θερμοστατικός διακόπτης Carlo Poletti - Σειρά thermo ιταλικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας. Διατίθεται με αρσενικό και θηλυκό πάσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Carlo Poletti

Ίσιος διακόπτης Carlo Poletti - Σειρά V110

Ίσιος διακόπτης Carlo Poletti - Σειρά V110 ιταλικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας. Διατίθεται με αρσενικό και θηλυκό πάσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Carlo Poletti

Διακοσμητικός διακόπτης Carlo Poletti - Cylinder

Διακόπτης Carlo Poletti - Cylinder θερμαντικών σωμάτων ιταλικής κατασκευής και εξαιριτικής ποιότητας. Διατίθεται τόσο γωνιακός όσο και ίσιος, με αρσενικό και θηλυκό πάσο και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Carlo Poletti

Βαλβίδα Ασφαλείας Carlo Poletti

Για την προστασία της εγκατάστασης κλειστού κυκλώματος από υπερπιέσεις,είναι απαραίτητη η εγκατάσταση βαλβίδας ασφαλείας.Αίτια της αύξησης πίεσης μπορεί να είναι η βλάβη του δοχείου διαστολής,η βλάβη του θερμοστάτη ασφαλείας του καυστήρα ή και του αυτόματου πλήρωσης.Η βαλβίδα,μέχρι την ονομαστική τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Carlo Poletti

Ρακόρ σύνδεσης χαλκού Carlo poletti

Ρακόρ σύνδεσης χαλκού Carlo poletti ιταλικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ