ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Carlo Poletti

Η εταιρία Carlo Poletti είναι μία ιταλική εταιρία που παράγει εξαρτήματα θέρμανσης και ύδρευσης με έμφαση στην άριστη ποιότητα και το εξαίρετο ιταλικο design. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας είναι πολύ μεγάλη από διακόπτες θερμαντικών σωμάτων, συλλεκτών, ρακόρ  μέχρι βαλβίδες ασφαλείας, αυτόματους πλήρωσης κτλ.. Πρόκειται για μια εταιρεία που εκπλήσσει με την καινοτόμο δημιουργικότητα.

Carlo Poletti

Γωνιακός διακόπτης Carlo Poletti - Σειρά V110

Γωνιακός διακόπτης Carlo Poletti - Σειρά V110 ιταλικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας. Διατίθεται με αρσενικό και θηλυκό πάσο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Carlo Poletti

Διακοσμητικός διακόπτης Carlo Poletti - Circle

Διακόπτης Carlo Poletti - Circle θερμαντικών σωμάτων ιταλικής κατασκευής και εξαιριτικής ποιότητας. Διατίθεται τόσο γωνιακός όσο και ίσιος, με αρσενικό και θηλυκό πάσο και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Carlo Poletti

Μειωτής Πίεσης Carlo Poletti

Ο μειωτής πίεσης χρησιμοποιείται κυρίως στις εγκαταστάσεις πόσιμου νερού (μετά το ρολόι).Προστατεύει τα συστήματα παροχής νερού, αποτρέποντας αποτελεσματικά τις ζημιές που μπορούν να προκληθούν από υψηλές πιέσεις εισόδου στην εγκατάσταση, ισορροπώντας και βελτιστοποιώντας τις αυξομειώσεις της πίεσης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Carlo Poletti

Ρακόρ σύνδεσης PEx AL PEx σωλήνας Carlo poletti

Ρακόρ σύνδεσης πλαστικής Carlo poletti ιταλικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Carlo Poletti

Ίσιος διακόπτης Eurocono Carlo Poletti

Ίσιος διακόπτης Eurocono Carlo Poletti ιταλικής κατασκευής και εξαιρετικής ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ